13. lokakuuta 2013

1310

 photo IMG_0222.jpg  photo IMG_0220.jpg  photo PicMonkeyCollage1-1.jpg
Mun teki kauheesti mieli tulla postaamaan, mutta ainoo ongelma on, etten tiedä mistä postata. Ja tä ongelma tulee mulle yleensä tosi usein. Kameraa ei tuu kannettua enää mukanaan niin usein, kuin esimerkiksi vuosi sitten, joten kuvia tulee todella harvoin otettua kameralla. Toinen tosi asia kuitenkin on, että vietän usein mun päivät kotona. Päivät alkaa 6:40 herätyskellon herätykseen, jonka jälkeen laitan itteni kuntoon ja lähen bussilla tai mopolla kouluun, koulussa on sen seittemän tuntia ja tuun kotiin. Ja kotona oonkin sitten koko loppuillan. Joskus saatan käydä pyörähtämässä yksin kaupungilla, tai kuvaamassa.
En ymmärrä, miten musta on tullut tämmönen kotihiiri. Tykkään olla kotona, kuunnella musiikkia, tai kattoa telkkaria. Se on vaan niin mukavaa maata sohvalla mukavissa ja rennoissa kotivaatteissa, lämpimän viltin alla. Tai sitten pelata wiitä tai pleikkaria veljen kanssa, joka nyt on parin päivän sisällä tullut aika tutuksi.
Nyt syyslomalla koitan kuitenki parantaa tapani! Koitan postata mahdollisimman usein, ja kantaa kameraa mukana. Voisin vaikka koittaa tehä kanssa yhtä erikoispostausta, jota multa pyydeltiin, mutten lupaa mitään.  Koitan siis tehdä mahdollisimman paljon kaikkea, kuvata ja yksi ostospostaus on taas jälleen ainakin luvassa, tiistaina kun on Ikea ja Mylly reissu tulossa, niin mukaan varmasti tarttuu jotakin.
Mutta näihin fiiliksiin on hyvä lopettaa. Hyvää yötä jokaiselle, ja palataan ehkä jo huomenna postauksen merkeissä :)

Ei kommentteja: