21. lokakuuta 2012

Näen silmissäin vuotavan kyyneleen, putoavan mun tyhjään huoneeseen

 Oon aika paljo miettiny asioita viimepäivinä. Esimerkiks just sitä mun yhtä öistä postausta, jota ei monikaan ehtiny lukemaan. Toisaalt mul on kaikki ihan tosi hyvin, toisaalt ei. Tuntuu et oon menettäny taas ihan kauheesti kaverei, ja ettei mul oo ku yks semmone luottokaveri, ja ketä voi koska vaa pyytää mihi vaa. En jotenki osaa vaan pitää tarpeeks yhteyt kaikkii, et pysyttäs samanlaisis väleis, silt must tuntuu.

Mun opiskelumotivaatio on kans ihan nollassa. Huomenna ois ruotsin koe, en oo lukenu yhtää. Tiistaina yh ja torstaina bilsa. Ei kiinnosta, en jaksa. Oisin voinu jatkaa lomaa vielä pari viikkoa. Mun piti tosiaan panostaa tänä vuonna, koska vikavuosi, ja haluun päästä opiskelee sinne, minne sit mä oikeesti tahon. En jaksa keskittyy tunneilla, mul jää läksyt tekemättä, myöhästelen.. Mul ei oo koskaa menny näin huonosti koulussa, jos niin vois sanoo.

Voisin oikeesti tehä mitä vaan, että saisin mun motivaation opiskeluu kohtaan takasi, ja etten olis näin laiska ja väsyny. En jaksa enää koulun jälkee yleensä lähtee mihinkää, makaan vaa kotona. Mun piti alottaa herkkulakko, mut mitä siitäki tuli. Samoin mun piti alkaa käymään salilla ja lenkillä, mut vituiksi seki. En vaan enää kestä tätä mun kroppaa ja itteeni. Haluisin olla oikeesti laihempi. En oo tyytyväine itteeni.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jokanen sun postaus tämmönen angsti?

minttu kirjoitti...

ano: koska poistin sen vanhan aattelin kokoo tähä mu ajatuksii. älä lue jos ei kiinnosta (:

Anonyymi kirjoitti...

no mitävittua toi ano tulee tänne aukomaa ? jos ei tosiaan kiinnosta nii voi jättää lukematta, ei huoh oikeesti tommoset..

minttu kirjoitti...

anni: anoje elämä ilo o pahottaa toiste mieli viel enemmä... :)

lotta kirjoitti...

Meijänki pitäis pitää yhteyt paljo enemmä :( luulis sen oleva helppoo ku ollaa naapurei :oo

minttu kirjoitti...

lotta: totta. ei vaa enää tuu haettuu ulos niiku silloku oltii pikkusii :/ ja sitku ei vaa tuu otettuu sitä puhelint kätee tai mitä muutakaa ):

Oona kirjoitti...

Mul on nii toi sama tilanne ! Piti panostaa, piti oikeesti ottaa itteensä niskast kii mut koko homma meni iha perseellee... Toi kaveri hommaki on vaa nii tuttu.
Tiiän tosiaanki milt sust tuntuu! :/

minttu kirjoitti...

oona: jep :/ ei se vaa jotenki onnistunukkaa niiku piti

Anonyymi kirjoitti...

must on ainaki kiva tietää tämmösii, voimii ja koita jaksaa !

minttu kirjoitti...

ano: kiva et tykkäät :) kyl tää täst.

Ainoooob kirjoitti...

meijänki pitäiis enemmä tehä jottai ! ja remember sä voit aina kertoo ja puhuu mun kaa !!!!:) ja mul o iha sama etten jaksa yhtää lukee mihinkää kokeesee...ennoo eees avannu niit yh kirjoi/: annoiks mä sul sen koealuee?:O

minttu kirjoitti...

aino: jep :/ en oo mäkää ku nii huono olo ja en saa nukutuks ja illal pitäs mennä mummil ):

linda kirjoitti...

tuut mun kans sit joku pv salil !! :)

minttu kirjoitti...

linda: juu tottakai! (: jutellaa fb tarkemmi siit si (: