2. tammikuuta 2013

En mä koskaan susta irti päästää voi

PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Tänään vietin siis mun synttäreitä. Sukulaisia oli koko päivän meiltä, ja rahaa sain 300e sekä pari muuta lahjaa. Haluutteko, että mä esittelen kaikki lahjat mitä oon nyt saanu? Eli kaikki mitä oon saanu kavereilta, ja sit nytte mitä sain tänää. Rahalle olis kyl paljonki käyttöä, nytku sais tohon vielä kerättyä hieman ni olis munki taskussa iphone.
 
Oteltii Ollin kanssa noi muutamat kuvat ennen ku vieraat tuli. Se oli ihana ku se sano ku otti kuvia musta "Mä haluun isona valokuvaajaks". Tullu isosiskoonsa! Sit se oli ihan innoissaa mun kamerasta ja jalustasta, kyl se koht on yhtä hyvä kuvaamaa ku mä, hehe. Päivän asua lähinnä koitettii kuvata, mut mukaan pakostaki tuli muutama itselaukasimel otettu kuva, joissa mä ja olli molemmat ollaan ja sulosin ehkä on toi halikuva, ihan oikeesti rakastan sitä! Aattelin et jos teettäsin sen ja tekisin siit jonkun taulun, ku Olli kerranki kameran eteen suostu. Ja Vilma tietenki toho tokas että näytän Ollin äidiltä, jes.
 
Mun on tullu taas kauhee into postailla. Onks teistä liikaa, et nyt on kahen päivän aikan tullu pari postausta? Vai palaanko siihen normaaliin rytmiin, postaan viikon välein suunnillee? Tai sillonku asiaa? Ku yks mun uuden vuoden lupauksist kuulu, et panostan kanssa mun blogiin nyt enemmä ja muutenki teen täst semmosta, mistä lukijatki tykkää, ni sen takia kysyin mielipiteitä myös teiltä :)
Muokkasin kans, jälleen ulkoasua koska ulkona oleva ilma ei oo tarpkees talvinen jotta munkin blogi olis talvifiilingeissä, mitä mieltä?

10 kommenttia:

Rosa-Sofia kirjoitti...

ootte suloset!♥ Noi vaatteet on ihanat ja jankutan nyt viel tätä samaa mut toi tukka sopii sul tositosi hyvin! :)

tanja jalava kirjoitti...

Ihanii kuvii:)!!

minttu kirjoitti...

kiitos molemmille! (:

Anonyymi kirjoitti...

toi halikuva on ihana! laita kehyksiin joo ihmeessä (:

minttu kirjoitti...

ano: kiitos ! :)

iina kirjoitti...

ooi ihanii kuvii & muutenki tosi hyvä blogi ! :)

ps. liityn lukijaks ! (-:

http://iinajulia.blogspot.fi/

minttu kirjoitti...

iina: kiitos, käyn kurkkaa sunki! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi halikuva!! :) joshaluisit jonku postausehotukse ni sellane kesäpostaus 2012 ois kiva lukee mis ois kuvii ja kaikkee muuta mitä ikinä sit keksitkää! :)

minttu kirjoitti...

ano: kiitos. ja oon tehny vähän ton tapasen, jos on kyl aika vähän tekstiä, ja se löytyy tuolta http://moml-minttu.blogspot.fi/2012/08/kesa-2012.html

ja ku kesää en sen enempää tietyistä syistä haluu muistella, ni jätän sen täl kertaa tekemättä :/ mut muuten oli tosi hyvä ehdotus ja olisin voinu hetiki alkaa tekeen! :)

iina kirjoitti...

Sinut on haastettu! >:D

http://iinajulia.blogspot.fi/