19. toukokuuta 2013

190513

 photo 180513081_zpsb0ca1b60.jpg  photo IMG_9377_zps7be40adf.jpg  photo IMG_9378_zps362717e1.jpg  photo IMG_9390_zps07998a26.jpg  photo IMG_9391_zps9d0fd3d8.jpg  photo IMG_9404_zpsf78f63b0.jpg 
Toinen postaus tähän viikonloppuun, eihän se haittaa? :) Oltiin Vilman kans eilen vähä piuhailee, eka käytii vähä rullaluistelee, Vilma pyöräili ja illemmal mentii mopoilee. Oon rullaluistellu viimeks ala-asteella, 4-6 luokalla, joten siit on tositosi kauan, mut hyvin se meni. Ainoo et Vilma kyytsäs mua alamäes, mut se ois ollu muute iha kauheet! Sitku oltii jonku verra moppeiltu, ni päädyttii Salaisii kuvaa. Löydettii sielt mettäst sit tommone krossimopon(?) rengas, ja otettii kuvii sen kans. Mul on kyl nois jokases tosi tyhmä ilma, mut whatever.
Mun postaustahti muutenka varmaa nyt paranee, koska vikan kokeen mä tein perjantaina ja ei tarvi enää stressaa mistää. Kaks viikkoo peruskouluu jäljellä, ja fiilikset kyl heittelee ihan kauheesti. Monilla tunneilla on jo sanottu et tä on viiminen tunti, ja kauheet hyvästelyt ollu, mut vannon et päätöspäivä on pahin. Mulle ois sille päivälle yks erikoispostaus, jos saan tehtyy sen valmiiks näitten parin viikon aikana, kyl mä uskon.
Mutta, nyt tuli tosiaan tekstiä vähän enemmän, joten eikö teistäkin olis sopiva lopettaa tähän. En vieläkään tiedä, kuin moni oikeen nämä mun postaukset näkee, ni mietin jos tekisin fb-sivun mun blogille, ni sieltä ainaki pääsis seurailemaan et millon mä postaan. Mitä mieltä te oisitte, olisko se hyvä vai huono juttu? En tosin kyl lupaa vielä mitää mut tämmöst ideaa oon päässäni pyöritelly jonkin aikaa. 

4 kommenttia:

Rosa Sofia kirjoitti...

oot tosi nättinä minttu :) meijä pitäis taas nähä ja kaikkee ää oot muuttunu jotenki tosi paljo! + ihanat kengät!! :)

minttu kirjoitti...

rosa: kiitti ja tosiaa pitäs! ja enny erityisemmi, mitä ny hiukset lyhentyny about 20 senttii! :D

Anonyymi kirjoitti...

Paljolla myyt ton renkaan?

minttu kirjoitti...

ano: haha löydettii toi mettäst salaisist!