28. toukokuuta 2013

ja kun sä tanssit sun päälle sataa vitosina satasia

Näihi kuutee päivää, mitkä oon kotoo viettäny päättötyön takii, on sisältyny kauheest kaikkee! Iha vaa rennost ottamist, ajeluu ympäri saloo ja halikkoo, hyvää grilliruokaa parhaas seuras, yökyläilyy, auringon ottoo ja kaikkee muuta! Pakko sanoo et tuntu jo ihan lomalta, ainoo vaa et äitil oli hoitolapset ja vilma ja olli oli koulus.
 photo IMG_9639_zpsba19b9ee.jpg  photo IMG_9640_zps4afb8606.jpg  photo IMG_9646_zpse346ef64.jpg  photo IMG_9649_zps03cdc351.jpg Mut vaik mä nyt paljon kaikkee oonki tehny, kamera on pysyny kotoo hienost omalla paikallaa nimittäi mun huoneen pöydällä. Oli se kahella reissulla mukana, mut toiselta ainoastaan kuvia ja kaikki niistäkään ei syystä tai toisesta oo julkasukelposia, muutamat kuitenki tännekki laitan :)
 Noi kuvat on siis sunnuntai-maanantai väliseltä ajalta. Voi huhhuh et oli villi yö, ei nukuttu yhtää ja uus päivä lähti pepsi maxin, kahvin ja energiajuomien kans käyntii. Pirkal myyjän ilme oli hupaisa ku me, ilma meikki kivois silmäpusseis ja lökövaatteis varttiyli seiska pirkal. Ei huono :D Ja miten ehkä arvata saattaa maanantaina olin tosi virkeenä..
Mutta nytte lopettelen koska päätä särkee ihan himona ja huome pitäs olla virkeenä esittelemäs päättötyötä, joten moro!

Ei kommentteja: