24. helmikuuta 2014

240214

Ostosten esittelyä ostosten esittelyjen perään, fine. Oltiin Ikeassa ja Myllyssä lauantaina samalla reissulla kun käytiin kosmetologilla Satun ja Vilman kanssa. Meille Vilman kanssa laitettiin kulmat kuntoon ja vähän väriä, tosi kiva kun ei tarvi aamusin kiiressää rupee vielä kulmakynällä sähläämään! Myllystä multa ei tarttunut mukaan mitään, mitä ihmettä!? Ikeasta löysinkin sitten nämä ihanempaakin ihanemmat lasiset kynttilänjalat. Tajusin viime viikolla, etten mä voi pitää noita sekalaisia tuikkukippoja tossa mun lipaston päällä koko vuotta, joten kun ikeaan kerta oltiin menossa, ajattelin ettiä sieltä jotain. Mielessä pyöri tekokasvi, joku valokuvakehys, tai parikin johon pistän musta parhaimman ite ottaman kuvan, joku pieni lamppu..., vaihtoehtoja oli oikeesti ihan törkeesti, mut sitten kun näin noi, ja tekokukkaa ei löytynyt (tai löyty, muttei mieleistä..) niin päädyin noihin, ja hintakaan ei ollut paha, kymmenen euroa noista ihanuuksista! Mukaan tarttu kans tuoksukynttilöitä, koska halusin jotai vaaleita kynttilöitä tohon mun purkkiin, sillä punaset ei ollu se juttu. Ja vaalean värin lisäksi kynttilät tuoksu tosi hyville!  photo IMG_9907.jpg  photo IMG_9906.jpg
Oon kanssa tosi hukassa tän blogin kanssa. Mulla ois intoa kirjottaa vaikka kuinka paljon, muttei ideoita eikä kuvia. Oisko teillä ehdotella jotain, mitä postauksia voisin tehdä?
Haluisin niin kovin jo että olisi kesä, sais niin paljon ihania kuvia. Ja vielä kun kesällä on niin paljon suunnitelmia, varmasti tulis matskua tännekkin!

Ei kommentteja: