10. kesäkuuta 2014

1006

IMG_6764 IMG_6766 IMG_6767
Mun vapaa päivän suunnitelmat meni ihan pipariks ton sään takia.. Tarkotuksena oli lähtee Kokkilaan uimaan ja ottamaan vähän brunaa Ollin kanssa. Mikäli siis vaan aurinko ois koko päivän suostunu paistamaan.. Jossain vaiheessa aamulla, kun aurinko pilkahteli tuolta pilvien välistä, mä jo toivoin että tästäkin päivästä tulisi aurinkoinen, ja lämmin, mutta ei. Sen sijaan oon viettäny lähes koko päivän maaten sängyssä, ja olisin vieläkin varmaan yöpaita päällä, ellen ois joutunut muutamaa prisma reissua tehdä. Mut vapaa päiväthän on löhöilyä varten! Ostin tänään kanssa tota uutta mustikka suklaata, ja on kyllä hyvää, vaikka oletin et se ois ollu jollain tapaa parempaa, maistunu mustikka enemmän tai jotain..
Huomenna taas työt kutsuu kaheksan aikaan, jonka jälkeen meenkin sitten puol viideks kampaajalle tasottamaan vähän latvoja, jotta hiukset näyttäis sitten siisteiltä lauantaina. Kovin oisin halunnut lähteä nyt käymään vielä salilla tai lenkillä, mut kiitos allergianuhan, kumpikaan ei tule kuuloonkaan. Oon meinaa ihan tukkeessa, ja nenän kautta hengittäminen ei onnistu sitten millään, ja saan koko ajan olla niistämässä. Täytyy toivoa että tä vähän helpottais, sillä tä on tosi inhottavaa! Allergikot tietää...
Nyt kuitenkin sen salin sijaan jatkan tätä sängyssä loikoilua, ja pistän netflixistä Gossip Girlin pyörimään. Ihanaa kun netflix on toiminnassa jälleen, äitillä kun oli käyny joku moka sen kanssa, ja en päässyt katsomaan gg'tä varmaan kuukauteen, ärsyttävää! Onneks se on yksi niistä sarjoista, joiden tapahtumat palaa nopeasti mieleen, vaikka taukoa edellisestä katselukerrasta olisikin. :)

Ei kommentteja: