6. marraskuuta 2013

Puhelinräpsyjä

Onnistuukohan blogin eloon herättäminen? Onhan mulla tässä ollut jo melkeen kuukauden pientä hiljaiseloa, joten oli jo aikakin tulla postaaman. Tosin, kuten fiksuimmat osasivatkin ehkä jo otsikosta päätellä, saatte vain säälittäviä puhelinkuvia, mutta tähän hätään mulla ei ole muuta!
Mulla on monena päivänä ollu tarkotus tulla kirjottamaan blogiin jotain enemmän ja vähemmän tärkeää, mutta en oo koskaan saanu aikaseksi oikeesti mitään. Onse vaan niin inhottavaa kun tommosen puhelimen meni ostamaan, ettei konetta tarvitse muka lainkaan avata.... Ei se nyt oo ollu ainut syy, eihän mun elämässä oo tapahtunut mitään vähään aikaan. Ainakaan mitään mainitsemisen arvoista. No toivotaan että tä blogi nyt tästä lähtis rullaamaan, joten eikös jatketa tämän postauksen parissa nyt! :) 
 photo PicMonkeyCollage3-2.jpg
1. Neuletakki ja toppi H&M 2. Tästä asusta on tullut mun ihan lemppari! Kaikki vaatteet H&M 3. Tulokseton kuvausreissu syyslomalla 4. Muutaman viikon takainen asu, niin mukava!
 photo PicMonkeyCollage5-1.jpg
1. Teetä on tullu juotua tosi paljon, välillä flunssaan, välillä ihan muuten vaan 2. Tein Vilmalle viikonloppuna tosi onnistuneen kalanruotoletin! 3. Omanaama joskus viimeviikolla ennen nukkumaan menoa 4. Taas pitäny vähä juoda teetä!   photo PicMonkeyCollage4-1.jpg
1. Muutaman viikon takanen aamuräpsy, hyvin nukutun yön jälkeen on helppo hymyillä heti herättyä! 2. Piirsin Cheekin viime viikonloppuna, onhan toi tunnistettavissa? 3. Herkkukaakaota syyslomalla! 4. Osaava nainen - messujen jälkeen päätin vähän huilata   photo PicMonkeyCollage6.jpg
1. Maanantaina oli helppo hymyillä kun etätehtävä oli saatu valmiiksi! 2. Kaakaolla eilen salin jälkeen, tosin muki oli jo melkeen tyhjä kuvan ottamis vaiheessa, kuten varmaan huomaa... 3. Tänään uusinta Cosmoa, irttareita ja jälleen teetä 4. Hoitolasten kanssa tänään ulkona koulun jälkeen, pitää ettiä mun toinen musta lapanen jostain, koska ulkona on aamusinkin pirun kylmä eikä oo kiva että sormet jäätyy ! ): 

Ei kommentteja: